09 november 2009

Dag 44 Inlägg 2: High Life!!!

9/11-09

Kl:19:15

Darling tänkte skypa lite medan jag gav knorris kvällsmat (gröt)....men se det gick ej så bra då knorris har smått panik då det är dags för gröt/puré/ersättning, kort & gott MAT!

Han börjar redan om han får syn på flaskan/tallriken/burken eller när jag förbereder babysittern osv....är man inte snabb nog då får man lugna honom en stund så han "glömmer" av att det strax är mat........Han skriker sig helt hysterisk så fort han inte har något i munnen, det hjälper alltså inte att bokstavligen ha fulla munnen med ex gröt han ska ha ännu en sked full i munnen, för att bli halv nöjd, funderat på att även stoppa lite i öronen också .....han vet inte hur fort han kan få i sig maten & skrika & gråta samtidigt som man ska äta är ej en bra kombination, det resulterar i hosta & ännu mer vrål! .....Lite svårt att mata när man knappt hinner få ut skeden förrän sirenen ljuder & han blir i princip okontaktbar........Också en ny upptäckt då fröken bus var minst sagt lugn, trots att hon hade små panik hon med när skeden åkte ut ur munnen för påfyllning....men hon var långt ifrån knorris panik. Han är envis så hälften vore nog, både jag & fröken bus ligger i lä med hästlängder =).


Nu är det dags att göra lite scones God Kväll på er!!


3 kommentarer:

Ingrid sa...

Hehe du skriver så bra att man nästan kan föreställa sig hur det låter =)
Kram kram

Lisa sa...

Hi hi hi! Han är ju så gullig så det göör inget! ;-) Underbart med ett matglatt barn, underlättar trots allt.

Knepigt när intenet inte är att lita på när du har studier att göra. Hoppas det byts ut inom kort. I Colombia var det mañana mañana... Hur är det hos er?

Kramar Lisa

Familjen Junge sa...

Va roligt att han visar sin personlighet..härligt med ett barn som äter med god aptit. Gustaf var en matvägrare när han var liten, man fick truga ordentliget och vara listig för att han skulle äta, Hilma däremot äter allt med god aptit, vilket känns så skönt.

KRAM KRAM