17 november 2009

Dag 52: Passa på

17/11-09

Kl:15:40

Nu när receptionen precis ringde för att säga att internet fungerar igen....tänkte jag passa på att skriva några rader. Darling är dålig i magen, yrslig, magknip sen igår fm & har precis åkt till tropikcenter för kontroll....knorris sov så herr H var jätte snäll & gjorde honom sällskap.

Vi har träffat vår advokat idag, jätte trevlig kvinna som verkar ha full koll på läget, ett av dokumenten saknade en underskrift ändå var dokumentet nyss omarbetat för den tidigare versionen ogillade domarna.......Vår advokat ska ha våra papper färdiga om 2-3v sa hon så då skulle hon kontakta oss eller organisationen & ge oss en tid så vi kan komma att skriva under några dokument. Hon sa att vi borde ha en tid för första hearingen i januari el februari.....så vi får se. Super bra kändes iaf detta första möte, trots min darlings upproriska mage, spännande att höra om proverna visade något.....Tid för vårt andra hembesök ska vi få nu till veckan det borde bli nu i slutet av nov för att hinna med det sista i dec innan den 30......

Om vi har nät senare ska jag försöka lägga upp ett par videoklipp.....

De vackra rosorna vi köpte kostade 17.50kr!!

Hej på en stund!!!

Kl:17:51


Nu har vi precis kommit hem efter en liten tripp till tropic center för att hämta ut ett recept samt tur till apoteket tvärs över gatan, visade sig vara en bakterieinfektion så han har nu fått antibiotika för 6dgr 2 tabl om dagen.

1 kommentarer:

Hanya sa...

Vad bra att ni fick medicin så fort :-) Hoppas han kurerar sig snabbt nu. Kram