02 oktober 2009

Kalas & Polisen

2/10-09

Kl:21:52


Svenska skolan har vi som sagt varit på idag & firat lilla Ida 1år idag =). Träffade rektorn idag han var super trevlig & på tisdag morgon ska jag vara där bestämde vi & träffa min handledare etc. Birgitta från AC var där för att träffa AC-familjerna så det var trevligt att träffa henne igen, hon skulle snart ner till SA så hon skulle hälsa till vår kontaktperson från oss.


Efter vi firat Ida m.m på skolan begav vi & de andra familjerna här på Gemina till en Etiopisk resturang & åt god mat. Eftersom det var mörkt då vi skulle ham tog vi taxi hem. Min & Peters taxi blev självfallet stoppade av poliser & det slutade med böter på 3000kshs för att Peter ej kunde ta på sig bältet då bälteshållaren var under sätet, hade vi ej kunnat betala hade vi nu suttit i häktet ist. Polisen försökte få att jag heller ej hade bälte, men "nöjde" sig med Peter. Lite läskigt att bli stoppade då de dessutom går med rejäla vapen som en av dem knackade mot rutan för att chauffören skulle öppna fönstret.

Imorgon ska vi på "toymarket" med Pansells & så ska vi äta på Yaya center tror jag det sas. Ska nog pröva på att åka matatu imorgon, för att se om jag törs åka de då jag ska bege mig till skolan 3dgr i veckan i fortsättningen, annars får min man vackert ta sig en promenad med mig & våra barn 25-30 min enkel väg att gå........

Vår bärstol vi inhandlade på babyproffsen innan vi for ner har gått sönder, suck, vår vanliga tur med allt....ringde babyproffsen på fm från skype & vi skall få en ny =) inga problem!!



Vi är på Svenska skolan
Liten Vilgot som knappt syns
i Ergon.....





3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj då ni ligger verkligen i!! Redan träffa polisen..... gissar att Peter inte var så där jätte glad!! Här hemma regnar det och är kallt så det känns bra att kunna värma sig lite genom att läsa bloggen ;-)
Kramar från Ylva, Jakob o Christoffer

Anonym sa...

Hejsan På Er!!
Jag och Leif varit i stugan över helgen med Inger och Lennart. Jag och Inger är ömma i armarna efter besöket på Läkarstationen i fredags flera stick men inte klara än på länge för att komma till er. Blev lite orolig när ni redan råkat ut för polisen där nere USCH!!! det va inte roligt!!! Kram från Farmor & Leif

Anonym sa...

Hej hej!

Hoppas ni har det bra :) Haha Peter som var livrädd får att åka utan bälte där nere. Han skulle då minsann inte sitta i arresten. Hälsa alla.

/ Marcus