20 oktober 2009

Otur & Carnivore

20/10-09

Kl:23:18


Började dagen med att Peter slog sönder ett glas i köket.....inget sopset eller dammsugare så det har varit skor på hela dagen i köket eftersom vi ej fått upp alla pyttesmå flisor....
Skulle gå till Nakumatt (köpcentret) & ta ut pengar ca 4000kr, testade tre automater ingen fungerade det stod bara "declined"....suck gick hem igen & hämtade mitt kort, upptäckte på itbanken att det dragits pengar ändå trots att det ej fungerade. Skypade till banken & fick super bra hjälp, upphävde det skyddade beloppet....Vi ska hålla koll så det ej dras den närmsta veckan isf ska vi kontakta telebanken så löser dem det.

Vågade oss till YaYa-center för att ta ut pengar än en gång hade tur att 2 av männen i de andra svenska familjerna befann sig precis på samma plats & visade på 2 andra automater de alltid använder. Vi hade denna gång turen med oss & fick ut våra välbehövda pengar. Vilket resulterade i att vi kunde följa med på restaurang ikväll Carnivore vid Nationalparken här i Nairobi. Efter att vi tog ut pengar begav vi oss åter till Nakumatt för att handla lite på vägen dit fastnade darling i en taggtråd med byxorna som tur var gick det bra han höll sig på benen & byxorna höll =). Man skulle kunna tro att det var fredag den 13, men som sagt det var bara en del av vår vanliga otur.....nästan iaf.......

Det var en helfestlig restaurang, maten serverades minst sagt på löpande band, lite väl snabbt emellanåt iaf om man som jag satt med liten i knäet som ej kan sitta det minsta....svårt att dela maten med en hand då det var kött, men allt går & mätt blev jag =) man har ju lite vana sen innan.....Det var kött i mängder som serverades rykande heta på långa spett från den enorma grillplatsen i mitten av restaurangen, uppskurna med svärd. Det var lamm, kyckling av alla dess slag, fläsk, nöt, struts, kalkon.....tror jag fick med de mesta där.......Det var super gott!! Dit ska vi gå igen med farmor & Inger...& alla andra som vill hälsa på oss såklart =), samtidigt passa på att ta en tur i Nationalparken.


Ingången till Carnivore


Grillen på restaurangen


Syskonkärlek =)
Våra älskade små underverk
innan läggdags nu ikväll.



6 kommentarer:

Lisa sa...

Låter som en superbra restaurang! Jobbigt när bankomater strular, skönt att ni fick kontakt med banken så det fixade sig.

Barnen ser helt ljuvliga ut!

Ha det så bra,
Kram kram Lisa

Charlotte sa...

Man brukar ju säga att först kommer regn sen kommer sol :-) Låter som om ni fick en härlig dag.

Önskar dig en fortsatt trevlig onsdag.

Annmi sa...

Oj,vilken start,men blev ju kanon...Myysig resturang & gooa små♥...*Kram*

Ingrid sa...

Men vilka fin bild på era underbara små!
OCh resturangen såg SÅÅÅ mysig ut,, vet inte om det var en liten pik det du skrev med "och alla ni andra som vill hälsa på oss" hihi... =)
kram på Dig!

Cecilia sa...

Tittar in för att se hur ni har det. Och det där med bankomater som inte funkar och pangar som dras ändå känner vi igen!
Liksom köttkalaset :-)

Må så gott med era godingar!

Cecilia sa...

Och grattis till fröken fräken som är 3+3+3+3 idag :-)