24 september 2009

Redo


24/9-09

Kl:20:20

Nu är fröken resklar, jag har flätat hennes hår nu ikväll, medan vi hade besök av ett par vänner (grannar)...fortfarande ej packat sista väskan.....nu kikar vi på Idol & ska efter det se lyxfällan, eventuellt kommer Andreas över & vi ska se en film....så sista väskan kommer vi troligtvis att packa imorgon.....

Inhandlat det sista idag inklusive 2 påsar saffran som var på tok för dyra (40kr/0,5g), tänkte att jag måste ju kunna baka lussebullar till jul!

Herre jösses imorgon natt åker vi mot Arlanda, no turning back! Det börjar kännas nu kan jag lova nu är det inga små fjärilar längre i min mage nu är det något mycket större, hade jag kunnat hade jag tagit bilen till Vilgot ist för flyg för det är där skon klämmer för min del, själva resan & vistelsen ser jag såklart fram emot & tänk vilket privilegium att få vara borta så länge i Vilgots ursprungsland, tänk så mycket vi kommer hinna se & uppleva innan vi slutligen får fara hem som en familj på 4st.....Åhhh så spännande!!!

Nyfriserad storasyster =)
6 kommentarer:

Ingrid sa...

ALl lycka till på resan och allt ni har framför er!!
Nu hann jag ju aldrig in,, men jag får väl vackert vänta tills nästa år när ni kommer hem igen med eran Vilgot!=)
Kanske det börjar grönska och försommaren är på G ... =)
Massa Kramar till er, och Njut!
Den här tiden kommer aldrig tillbaka igen!

Kram Ingrid

Lisa sa...

Vad fin hon är i sina flätor! Bilden på henne var såå fin.

Tänk att ni snart är där. (tog visst fel på ett dygn...) Vilken resa som väntar!!! Hoppas ni får sova gott i natt, utan oro i magen.

Kram kram

Anonym sa...

Hej! Ja nu har ni kommit till dagen D då ni ska lämna landet och ut på en lång resa för att hämta lillebror. Jag har lite fjärilar i magen idag men det har nog en mamma när hon inte får se er på så länge. Men min syster Inger och jag kommer och hälsar på, det får vi se framemot och det gör vi!! Kram Lycka till från Farmor & Leif

Magdalena sa...

VARMT VÄLKOMNA TILL GEMINA COURT!!!
Vi blir fler och fler....
Blir roligt med två barn till i sandlådan. Ha en jättebra resa så ses vi snart!
Kram Forslings

mormor pådistans sa...

Vad mormors Älskling är söt i sina nya flätor.Varma goda kramar till Er alla från mormor och Ulf

jessica sa...

kikar in, såg din adress på FL