17 december 2009

Dag 82: Färdig (nästan)

17/12-09

Kl:22:12

Har idag avslutat min fördjupningsuppgift eller ja iaf genomfört den =) skall förstås renskriva osv sen någon dag då jag känner att jag har tid & lust....skall ju ej lämnas in förrän den 4/1 lååångt kvar tills dess, iaf just nu......Dagarna här har en benägenhet att susa förbi i ett rasande tempo, nästan läskigt snabbt faktiskt, vi hinner inte alls med.......Fortsätter det i samma takt så är vi hemma snart.....bara tanken på att fara hem från detta varma underbart vackra land känns otroligt konstigt & långt borta.

Imorgon har vi planerat en tur in till city.....skall hämta ut brevet/paketet samt förlänga våra visum 3 mån till.......Spännande att se hur det kommer att gå eller rättare sagt hur lång tid det kommer att ta.......

3 av de svenska familjerna på plats har hearingar imorgon =) både 1-2 & "3" (få ut domen) roligt!! Vi håller tummarna såklart!

Väl hemma från skolan så begav vi oss till poolen =) tippar på att vi haft omkring 28g i skuggan, tänk er då värmen i solen, den bränner verkligen nu, skönt......Jag slipper frysa nu =) har ej använt fleecefilten i sängen på flera dagar =) men pyjamasen är fortfarande på.....

Natti natt.....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Här har vi det 10 grader kallt och snö vi kan väl byta ett tag?? Kramis Farmor & Leif

Anonym sa...

Skönt att mötet med er guardian gick bra- tror att det är dina underbara kakor som gör susen - vem kan vara sur när man äter bullar?
Vi har idag -15 och tonvis med snö, ivanliga fall skulle jag vilja byta ut kylan och snön ögonblickligen men nu verkar den ligga kvar till julafton och då tycker jag att det är helt ok med snö!!!! Men vi kan byta efter Nyår.

Vi saknar er massor!!!!

Kramar Ylva

Anonym sa...

Följer er blogg nästintill varje dag och tänkte nu lämna en liten hälsning från Uppsala där det för tillfället är 17 minus och 20cm snö. Vi har en adopterad dotter från Kina på 3+ och har nyligen fått förfrågan på en liten gosse på 1+. Åker till Kina till vårsommar och stannar där i två veckor i kontrast till er långa vistelse. Håller tummarna för att det löser sig med domare och allt.
/Susanne