10 december 2009

Dag 75: Mötet

10/12-09

Kl:20:10

Skrev fel tid i förra inlägget kl:14.30 var vi hos advokaten.....& skrev under 3 olika häftade buntar. Troligtvis kommer vi inte kunna få tid för första hearingen i januari då det enligt advokaten börjar ta slut, så i februari då kan vi vänta oss en tid, men som hon sa så vet man aldrig det kan ju ändras så snabbt (återbud etc).......Hur som helst hon skall göra klart våra papper under sin ledighet för att kunna "file" dvs inregistrera våra papper till domstolen för att få ett könummer åt oss, detta ska hon göra den 31 december om det var öppet annars skulle det bli den 1 el 4 januari. Å andra sidan är ju faktiskt domstolen stängd från jul & 3v framåt & öppnar igen den 15/1 för adoptionshearingar så vi kommer ju dock troligtvis ej få vänta så länge ändå på 1,a tiden om allt går som det skall. Vi har goda chanser att vara klara & hemma innan juni sa hon....men de VET ju bara självaste Gud. Vi törs inte tro något kring det, men hoppas kan man ju alltid =). För er som inte vet så är vistelsetiden beräknat på 6-9 månder vi har nu snart gjort 3 månader!


Klockan går & dagarna med den....begriper fortfarande inte vart dessa snart 3 månader har tagit vägen, även om det märks på att barnen i synnerhet Vilgot växer & utvecklas......min termin är snart även den färdig då har jag tagit mig igenom 4st av 7 eller 8 terminer är ju snart färdig, trots att jag "nyss" börjat.

Jag drömde faktiskt för någon vecka sedan att vi snart var färdiga med denna process & vistelse här & helt plötsligt hade panik för att vi skulle hinna med att se & göra allt vi ville innan vi skulle fara hem, vi kunde inte förstå att vi skulle fara hem så snart vi ville ha mer tid, en mycket märklig dröm & känsla hade jag med mig samma dag. Fortsätter våra dagar att gå i samma snabba takt kommer nog min konstiga dröm att infinna sig inom en snar framtid även om den framtiden kommer att vara 6 mån framåt i tiden.

Har varit tomt med bilder nu några dagar, jag har faktiskt inte haft tid & ork att lägga upp några....men snart så kommer det nog ska ni se =).
Vi tycker inte det är tjatigt med kommentarer från samma personer =) bara gulligt & roligt att få läsa! Önskar dock att fler personer som vi vet att vi känner irl vågade kommentera då & då......

Höll ju på att glömma vi fick ett samtal på tidig eftermiddag om att vi fått ett brev att hämta....min darling gick iväg & kom tillbaka med en liten gul-lapp, vi måste alltså bege oss in till city på postkontoret för att hämta detta spännande brev......11 st olika stationer skall man gå igenom för att få ut sina brev/paket & man får även betala skatt på paketen för att få ut dem, det tar sin tid allt från en halv dag till heldag!!.....vi har funderat på om det skulle vara smidigare för vår del att skicka med DHL, tror de levererar till dörren, har nämligen sett en DHL-buss i omgångar irrat omkring på området här....

Dags att avsluta kvällens inlägg, Natti natt!

3 kommentarer:

Fru H sa...

Paket vad kul! Det vet ju vi hur det går till, men det är kanske värt besväret. Ta med ett gott humör, glada ungar och snacks;-)

Vi håller tummar och tår att ni får första tiden snabbt, fast ni lovat vara kvar tills vi får åka hem......

Suss gott! Grannarna ovanför

Maria sa...

Kul med paket! DHL brukar som du skriver kunna leverera till dörr men det kostar lite extra tror jag men det kan det nog vara värt! Hemma är allt bra, zoya bustass ska få ett nytt koppel imorgon för det gamla börjar haka upp sig när det ska rulla in...snö verkar komma i nästa vecka men det har dom sagt länge nu...hoppas ni får tid snabbt till domstol, tycker det var nyss ni åkte men som du skriver så har det snart gått 3 månader..är ju helt sjukt vad fort tiden går! Ska ta ut hundarna på promenix nu sen blir det sängen..kanske man är lite piggare på jobbet imorgon! KRam

Cecilia sa...

Ja, det där med postens fantastiska system har vi ju provat. Det som vi aldrig förstod var varför vissa paket kom direkt till oss och andra måste gå igenom hela det där systemet.
Kul att första steget mot domstolsprocessen är tagen. Lycka till med allt och glad adventstid!