13 december 2009

Dag 78: Inget it

13/12-09

Kl:12:32

Vi använder just nu vår usb kontantkortssticka en snabbis, troligtvis (förhoppningsvis) har vi it igen imorgon, annars blir det jobbigt ska ha 2st seminarier imorgon från kl.12-16-30 lokal tid.

Lucia idag, känns otroligt konstigt i värmen, skall till ambassaden ikväll på luciafirande, mysigt!
Igår kväll hade vi världens oväder det åskade & regnade som bara den, har aldrig sett så mycket regn falla samtidigt, när vi trodde att det inte kunde regna mer regnade det ännu mer......

Blir några korta rader nu då stickan tickar, bra att spara så man kan kolla mail & annat emellanåt då vanliga it ej fungerar.

Jolly Rogers var definitivt inte som vi hade trott, mysig miljö dock & god men mkt dyr mat, barnen hade roligt iaf, det är ju huvudsaken...kommer att komma massvis med kort till veckan. Taxin tog en annan väg hem då det var trafikstockning "vanliga" vägen så vi fick se massor både på vägen dit & hem =), darling passade på att fota från passagerarsätet fram.

Ha en trevlig Lucia!!

1 kommentarer:

Lisa sa...

Hej!
Hoppas att ni har haft en mysig Lucia. Vad roligt att få se så fina bilder av omgivningen där ni bor. Intressant också med adoptionsprocessen, tänk att det ser så olika ut i olika länder.

Kram från lisa