09 december 2009

Dag 74: Nu så =)

9/12-09

Kl:19:31

Behöver vi inte vänta längre =) klockan 16:40 kom mailet med dokumenten vi väntat på under dagen....har nyss läst igenom de 6 A-4 sidorna ändrat några stavfel & sänt dokumenten åter till vår advokat. Vi tänker vara ute i god tid imorgon & ha en taxi runt 11-tiden då vi ska vara på plats kl.12....dels för att det troligtvis är mycket trafik ut samt att det inte var lätt att hitta kontoret trots vägbeskrivning.
Det känns spännande även om vi "bara" ska dit för att skriva under ngra papper, vi är ju ändå på G & närmar oss med stormsteg januari & kanske då en första hearing......bara herren vet vad som väntar oss, vi hoppas & önskar såklart att han har goda & snabba planer för oss=).......Ni får gärna sända oss en extra bön om att vi får våra hearingar snabbt & smidigt eller åtminstone 2,a innan uppehållet i april......drömma kan man ju iaf.....

Julmusiken spelas för fullt & det är så mysigt! Skulle ha slagit in julklapparna vi köpte idag, men påsen står i sovrummet hos barnen så det får vänta till en annan kväll =) vi har ju god tid på oss ändå.

Undra om vi inte skall försöka avsluta denna kväll med en film då vi inte såg någon igår......

Natti Natt på er....

Ps. vi tycker det är lite tomt med kommentarer nu igen....Ds

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Blir spännande att höra om hur det gått för er imorgon =)
Tyvärr slutar jag inte förrän sent imorgon kväll, men men ,jag får vackert vänta tills då och läsa..

Hoppas på att det går bra för er, och snabbt =)
kram o hej!

Lilla jag sa...

Jga håller tummarna. har aldrig hört en en sååå lång adotion, måste man stanna i landet så länge?

Hanya sa...

Hej hej, sorry, brukar ju kommentera men nu är vi på upploppet för vår resa till Indien för att hämta vår dotter. Vi åker på måndag och är hemma dan innan jul, så då blir det tyst från mig iaf :-)
Hoppas att allt går bra för er under tiden! Kram!

Lisa sa...

Hej!
Ville inte verka tjatig med kommentarer i var och varannat inlägg. Ska bättre mig då. ;-) Känner ju inte er irl men jag följer er med spänning ändå. Läste er blogg då ni hämtade Astrid också.

Hoppas att allt flyter på, jag tror Gud har allt i sin hand och låter allt gå som det ska.

Kramar

Anonym sa...

Hej, matte kemi lärare med 2 barn, ett bio och ett adopterat. Läser gärna din blogg men har nog missat hur länge ni ska stanna? Adopterade själv fran Ryssland sa kan inte reglerna. har du lust att berätta lite?

MammaSusan sa...

chopanddave: Hej! Vår vistelsetid här kommer troligtvis vara 6-9 mån lutar just nu åt 8-9mån.
Vi har nu snart varit här i 3mån, tiden bara flyger fram!!