21 maj 2009

Massa fina blommor =)

Kl:19:28

Vi for till 3 olika ställen & letade efter blommor, första stället var så himla stort att vi faktiskt gick vilse då vi skulle gå till kassan & betala för det otroligt vackra pelargonerna vi hittade samt en minst lika vacker kruka.....Ändå hade vi inte ens hunnit gå på hälften av området som var fyllt av massa stora växthus.

Det har regnat som om himlen vore öppen i stora skurar under dagen, så snart vi skulle ur bilen eller ur butikerna så var såklart himlen öppen, jag var blöt i flera timmar efteråt.

Förutom de fina pelargonerna som svärmor köpte åt oss Tack än en gång!, så köpte jag som sagt en kruka, en vit hortensia, 2 st vita rosor "Polstern" som blir 1,5m höga dessa har vi nu planterat på baksidan. 2st rosa rosor "Solliden" de blir 60cm & sedan 2st vita "Slottsros" de blir 60-80cm dessa har vi planterat i samma rabatt som klematisen de vita satte vi längst ut på var sida , sedan de rosa på var sida & klematisen sitter då i mitten.

Här kommer lite bilder:


Så här ser Solliden rosen ut då den blommar:


Blommande Slottsros:


En av de 4 Pelargonerna:


Den otroligt vackra Hortensian i nya krukan:


Rabatten igen, eventuellt planterar vi
några sommmarblommor i framkant
i väntan på att rosorna & klematisen ska blomma
Har vi tur blommar rosorna redan i
Juni.....


2 kommentarer:

Anonym sa...

Va fint det blev när du gjorde om bilderna till svartvit, blev annorlunda direkt =) Och varje gång jag läser om dian blommor och dyligt får vi nog alla prestationsångest... hehe... Kram på er!/ Idde

linluggen sa...

Åhh den där rosen Solliden! Vilken skönhet, tror jag måste hitta plats i trädgården åt en sådan också!