18 mars 2010

Dag 173: Hår...

18/3-10

Kl:21:08

Har fixat frökens hår blev en hel del småflätor.... & pysslat lite inomhus idag har vi gjort, skönt med sådana dagar inte så mycket måsten =). Det är skapligt blåsigt & kallt ute inte så varmt men så går vi ju mot regnperiod igen.....
Imorgon ska vi till Svenska skolan & fira frökens bus bästa kompis här nere J som fyller 3 år =), sen måste det ju bli fredagsmyyyyyyyyssssssss också =)

Hmmm har lite blogg torka känner jag, fortfarande inte så mycket nytt från vår advokat & ett par vänner här nere att det "bara" är domarna som är påsklediga, resten utav de som jobbar i domstolen är där vilket betyder att papper kan filas, domstolstider kan utges etc....vi kan ha en chans att få veta en tid fast det alltså är påskuppehåll från & med imorgon......









4 kommentarer:

Lisa sa...

Men vad bra att inte alla tar påskledigt en hel evighet!!;-) Hoppas dock att morgondagen bär med sig ett besked till er. Ha det så trevligt på kalaset och trevlig helg!

Kram Lisa

Ingrid sa...

Trevlig helg på er!!
SJälv har jag jobbhelg.. suck pust o stön,, men det är livet det med..
kramar i mängder från mig =)

Anonym sa...

Idag är det en vecka se´n vi steg av tåget från Mombasa,då var vi "möra"
Skickade brev till Er igår,hoppas det kommer fram oöppnat.Astrid var fin i sina nya flätor,men vilket tålamod för mor & dotter att tillverka en frisyr.Var till "bibblan" igår,lånade "Den vita massajen",svårt att släppa boken kan jag säga.Medicinen är slut,mår finfint,mår ni oxså bra?Är benet ok på Peter? Krama om Era barn från mej.
Kramar från Kometgatan.

Anonym sa...

Vilken Gör Söt Fotomodell Mormor har. Kram på Er.