17 februari 2010

Dag 144: Imorgon är det dags

17/2-10

Kl:11:17

För mötet hos Childrens Department....spännande.....känns dock inget vidare att behöva lämna bort knorris nu även om vi vet att han (de) kommer vara i goda händer (fröken bus fixar det ju galant), just nu är han inne i en känslig period & blir hysteriskt ledsen bara man reser sig upp från soffan/stolen/golvet även om man inte försvinner, hade mer än gärna tagit med honom. Vi vägde honom i måndags & han har precis passerat 10kg (10,1kg) & är 78cm lång! Han var ännu mer som ett plåster & ännu mer känslig när jag (vi) flyttade på oss fast han satt bredvid oss efter vägningen då vår utredare & en annan kvinna från nursery höll i honom, han var superledsen & ville till mig på en gång alldeles hjärtskärande mamma........Eftersom barnen ej får delta på detta möte har vi ju inget annat val.....hoppas på ett kort möte (2h) sedan att det ej ska vara trafikstockning på vägen hem isf tar det omkring 1h ist för 20min att fara hem, kontoret ligger inne i stan inte så långt ifrån domstolen......

Annars är det inte så mycket annat än matematikstudier för min del, suck, rejält mastig & rörig kurs, mycket frågetecken kring lösningar på uppgifter & annat från många av oss....var på skolan igår & genomförde en fältstudie som jag ska skriva en rapport på innehållande 3-5 sidor hur nu de ska gå till , de ska redovisas på fredag v. 8.

Om 3dgr ska jag fara till flygplatsen på kvällen & hämta upp farmor & Inger =) det närmar sig med stormsteg =) =) =) så roligt!!!

Ikväll är det så dags för en familj på plats att äntligen få fara hem!!! Det kommer bli tomt men de skulle verkligen ha fått fara hem för lääääänge sedan så det är Så roligt & vi hoppas att resan ska gå bra!

Vi har supervarmt ute för varmt orkar till & med inte sola det räcker med att gå utanför dörren just nu 31g!! Tur är väl att det blåser lite =) så det fläktar!!

Några rader blev det iaf....ska se om det kan bli någon bild under dagen också....Hej på ett tag!!


2 kommentarer:

Ingrid sa...

Ska bli spännande att höra hur det gick för er!!!
Och för barnen givetvis, men som du skrev så går det säkert alla tiders...
KUL att det snart är dags för erat besök!!!!
Kramar

Anonym sa...

Hoppas det går bra för Er i morgon. Och att det går bra för Barna att vara utan mamma och pappa en stund.Kram från Mormor och Ulf.