19 januari 2011

Mindre


Nu är det mindre än 8v kvar till planerad inflyttning, å inte längtar vi mindre, tvärtom....sugen på att höra om vi kan tidigare lägga flytten, men det ska vi inte göra...måste ju sälja vårt hus också, helst innan vi ska flytta.....

Vaknade vid 5 i morse med halsont + förkyld =(...knorris hade hög feber i söndags, lite på måndagen & är genomförkyld....fröken har klagat på halsont i några dagar & är förkyld hon med...tycker faktiskt att det kan räcka nu med förkylningar för vår del...snart börjar nästa & till & med den sista terminen & då har jag verkligen inte tid att vara sjuk....
Skrev en slutuppsats i lördags i en av delkurserna & fick besked nu på em om att den blev godkänd =)  så jag är mer än nöjd!

Hej på ett tag

2 kommentarer:

Familjen Junge sa...

Spännande med den kommande flytten till ert nya hus. Hoppas att ni får spekulanter på ert nuvarande så att ni får det sålt.

Är så nyfiken på det nya huset. Hoppas att du visar lite bilder sen. Ska ni renovera mycket innan eller kan ni flytta in och göra eftersom?

KRAM anna

MammaSusan sa...

Hej Anna =)!

Bilder kommer så småningom, även om det kliar i fingrarna emellanåt =. Huset är princip orenoverat sedan det byggdes -76 så vi kommer renovera eftersom (golv, ytskikt osv)
Kram!