26 maj 2011

28 Maj De Ofrivilligt Barnlösas Dag!

Följ länken och delta Du med!



Mer info: 


Visste du att var 6-8 par någon gång har svårt att bli gravida? Detta samtidigt som politiska regler gör att de flesta inte får hjälp av landstinget för att kunna bilda familj. Istället tvingas de betala vården privat, förutsatt att de alls har råd att göra det. Politiska regler tvingar många till vård utomlands. Möjligheten att bilda familj ska inte vara en klassfråga, det är dags att kräva förändring!

Den 28/5 vill vi ska bli de ofrivilligt barnlösas dag. Stöd oss genom att tacka ja till att delta i FB-eventet och genom att lyfta ofrivilligt barnlösas dag via era statusar. Vi hoppas på massor av uppmärksamhet för denna dag. Kom igen alla medmänniskor och hjälp oss - det är dags att sluta viska och skämmas!


Texten kopierad från länken ovan på FB!


Vi fick kämpa i nästan 5år med olika utredningar & flertalet IVF.er, det var rena mardrömmen då vi var mitt upp i allt, sedan fick vi vårt första mirakel vår prinsessa från Sydafrika-07 & -09 kom sedan vårt andra mirakel vår prins från Kenya! ♥♥
Vi VET vad det handlar om att vara ofrivilligt barnlösa, det är inget någon ska behöva uppleva, tyvärr ser det helt annorlunda ut.

P.S! Kopiera gärna & lägg upp på din blogg för att sprida vidare! D.S

0 kommentarer: